ACSA-Rubau-Aqualogy executaran les principals obres d’urbanització de Ca n’Alemany
ACSA-Rubau-Aqualogy executaran les principals obres d’urbanització de Ca n’Alemany
31.07.2014 Canals, Ciutat, En portada
Comparteix

El Consorci DeltaBCN, format per l’Ajuntament de Viladecans i l’Incasòl, ha adjudicat la tercera fase de les obres d’urbanitació del sector de Ca n’Alemany. La Unió Temporal d’Empreses (UTE) que han creat ACSA, Rubau i Aqualogy començarà a treballar a l’octubre, un cop estigui acabat el viaducte que enllaça amb la C32. Les obres, que tenen un pressupost de 21 milions d’euros, acabaran el març de 2017.

Es tracta de la fase d’urbanització més gran de Ca n’Alemany. Són 42,39 hectàrees de terreny, on quedaran 16 parcel·les. Dues ja estan ocupades per l’outlet de Neinver i el centre logístic de Desigual. La resta estaran disponibles per a instal·lar-hi diferents activitats econòmiques.