El nou viaducte de Ca n’Alemany s’obrirà al trànsit la primera quinzena de setembre
El nou viaducte de Ca n’Alemany s’obrirà al trànsit la primera quinzena de setembre
28.08.2014 Ciutat
Comparteix

Les feines d’urbanització de la zona de Ca n’Alemany segueixen a bon ritme i avui ha estat el torn de realitzar les proves de resistència del nou viaducte que connecta el nucli urbà amb l’accés Viladecans Sud de la C-32.

22 camions han participat en les càrregues d’aquest nou pont, que substitueix al què es va construïr de manera provisional l’any 1992 i que, després de 13 mesos d’obres, tornarà a obrir-se al públic la primera quinzena de setembre.

Aquesta és una de les obres més importants que s’estan duent a terme a Ca n’Alemany, tant per les seves dimensions -té 180 metres de llargada i 18 d’amplada- com per la quantitat d’empreses involucrades en el projecte, més de 80, de les quals vuit són de la ciutat.

A partir de l’octubre s’iniciarà una nova fase d’urbanització del sector, amb afectacions a la Carretera de la Vila, i està previst que culmini la seva transformació l’any 2017.