Els carrers de Ca n’Alemany tindran noms de dones científiques
Els carrers de Ca n’Alemany tindran noms de dones científiques
07.08.2014 Canals, Ciutat, En portada
Comparteix

Marie Curie, premi Nobel de Física i Química a principis del segle XX, o Margarida Comas, biòloga i pedagoga.  Són dos dels carrers amb noms de dones científiques que tindrà el nou sector de Ca n’Alemany. Aquesta fase d’urbanització va acabar el 30 de maig. Els carrers de Rita Levi i de Jocelyn Bell també s’han enllestit aquest estiu i la resta s’urbanitzaran a l’octubre, un cop acabat l’accés a l’autopista.

A més, l’obra preveu construir una bassa per recollir l’aigua quan hi hagi pluges intenses. Els Jardins de la farmacèutica Creu Casas tocaran al carrer de la filòsofa i científica Hipàcia. Natural d’Alexandria, és la primera dona coneguda que va fer na constribució substancial a la matemàtica. En total 7 carrers i un parc tindran noms de dones científiques, tal com es va aprovar al ple municipal del novembre de l’any passat.