Reobre al trànsit el viaducte de la C-32
Reobre al trànsit el viaducte de la C-32
09.09.2014 Ciutat
Comparteix

Aquest tornarà a ser el recorregut que faran els conductors que entrin i surtin de Viladecans per la C-32 després que tretze mesos més tard s’hagi reobert aquesta matinada el viaducte que connecta la ciutat amb l’autovia.

El Conseller de Territori i Sostenibilitat i l’Alcalde de Viladecans han visitat l’obra, que ha tingut un cost de més d’onze milions d’euros i que s’emmarca dins la primera fase d’obres d’urbanització de Ca n’Alemany.

L’accés a la C-32 es trobava en situació provisional des de la seva construcció l’any 1992 i la seva renovació era clau per al desenvolupament del nou sector econòmic de Ca n’Alemany. A partir de l’octubre s’inciarà una nova fase fins la culminació de les obres el 2017.