Els participants del primer ‘Prepara’t en idiomes’ valoren positivament els tallers
Els participants del primer ‘Prepara’t en idiomes’ valoren positivament els tallers
Comparteix

La Mònica és una de les persones que participa als tallers ‘Prepara’t en idiomes’. En dues sessions tradueixen el currículum a l’anglès i aprenen com afrontar una entrevista de treball en aquesta llengua.

 

Aquesta activitat de caràcter gratuït està organitzada per l’Ajuntament i sis acadèmies d’idiomes de la ciutat (EOI, Ness English, Institute of English Studies, STP Training, Helen Doron i Speak & Wake up) i posa de relleu la importància de saber anglès a l’hora de buscar feina.

 

Una cinquantena de persones s’ha apuntat a aquesta iniciativa que té com objectiu augmentar les seves provabilitats d’accedir a futurs llocs de treball.