Un estudi preveu que la despesa a la ciutat dels visitants de l’outlet serà de 6 milions d’euros l’any
Un estudi preveu que la despesa a la ciutat dels visitants de l’outlet serà de 6 milions d’euros l’any
Comparteix

Un estudi de l’empresa Retail Talent per encàrrec de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Viladecans estima que l’outlet que s’instal·larà als terrenys de Ca n’Alemany atraurà a gairebé dos milions i mig de visitants en el seu primer any i que hi gastaran uns 95 milions d’euros.

Segons l’informe, Viladecans The Style Outlets tindrà en global un efecte positiu sobre el comerç de la ciutat. Calcula que, per una banda, perdrà 1,4 milions d’euros principalment en roba de vestir, calçat, parament de la llar i complements, però que guanyarà uns 6,1 milions en comerços i restauració.

El document afegeix que es poden arribar a crear uns 2.000 llocs de treball, incloent-hi els de les noves activitats generades a l’entorn del centre. Actualment un 40% de les compres realitzades pels viladecanencs es fan fora de la ciutat, un percentatge que l’estudi estima que es reduïrà alhora que atraurà visitants de les localitats properes.