Comença la construcció de l’outlet de Ca n’Alemany
Comença la construcció de l’outlet de Ca n’Alemany
11.08.2015 Ciutat
Comparteix

Gran expectació en l’acte de col·locació de la primera pedra del Viladecans The Style Outlets a Ca n’Alemany. Generalitat, Ajuntament i l’empresa promotora Neinver han presentat junts aquest gran projecte que ocuparà una superfície de 26.500 metres quadrats i suposarà una inversió de més de 80 milions d’euros.

Viladecans The Style Outlets és el projecte més destacat de la nova zona econòmica de Ca n’Alemany. Es preveu que generi prop de 1.300 llocs de treball i que els seus 2,7 milions de visitants estimats generin un impacte econòmic de més de 160 milions d’euros. La probable data d’inauguració serà a la tardor del 2016.

Coincidint amb les obres també s’inicia una nova fase d’urbanització de la zona i l’ampliació i millora del pont de la carretera de la Vila, que es tallarà a la circulació a finals de setembre.