El pont de la carretera de la Vila tancarà 10 mesos
El pont de la carretera de la Vila tancarà 10 mesos
15.09.2015 Ciutat
Comparteix

El pont de la Carretera de la Vila es tancarà a la circulació de vehicles i persones el 21 de setembre per donar peu a unes obres d’ampliació que duraran 10 mesos.

Aquest tall farà que no sigui possible l’entrada o sortida de la ciutat per la B-204. Els vehicles que arribin a aquest punt per la Carretera de la Vila o el Carrer de la Tecnologia hauran buscar un recorregut alternatiu.

L’ampliació del pont permetrà duplicar l’espai disponible per a les vies de tren i facilitar així la possibilitat de millorar-ne la freqüència. També permetrà l’habilitació de voreres, allargar el tram municipal del carril bici, a l’espera de la reforma de la B-204 corresponent a la Generalitat, i la connexió directa amb l’estació de tren.

Es preveu que l’obra estigui finalitzada entre els mesos de juny i juliol coincidint amb l’inici de la temporada de platges.