El programa ‘Prepara’t en activitats comercials’ tindrà una nova edició al 2016
El programa ‘Prepara’t en activitats comercials’ tindrà una nova edició al 2016
20.11.2015 Canals, Ciutat
Comparteix

Els alumnes del programa ‘Prepara’t en activitats comercials’ apuren les darreres sessions de formació que els hi queden. Després de 6 mesos de classes, les 64 persones que han participat en aquesta primera edició han ampliat els seus coneixements en comerç i anglès.

Precisament, l’empresa promotora de Viladecans Style Outlets, Neinver, ha estat l’encarregada d’impartir el darrer seminari especialitzat. Aquesta vegada centrant-se en els recursos humans.

Aquest programa comptarà amb una nova edició que es posarà en marxa a principis de l’any vinent. Les persones interessades en participar-hi s’han d’adreçar a Can Calderon abans de la segona quinzena de desembre.