Així estan les obres del Viladecans The Style Outlets
Així estan les obres del Viladecans The Style Outlets
17.02.2016 En portada
Comparteix

Les obres del Viladecans The Style Outlets marxen sobre la previsió. Neinver i l’Ajuntament han convidat a representants de la Mesa Local de Comerç, el Club d’Empresaris, PIMEC i el Centre Comercial Vilamarina a conèixer de primera mà en quin punt es troba el projecte. 

Durant la visita, a més de la distribució dels espais, s’han explicat alguns dels criteris mediambientals de disseny i construcció del centre amb els que s’ha aconseguit el certificat d’edificació sostenible BREEAM.

Aquestes obres van lligades als avançats treballs d’urbanització i accés a la nova zona d’activitat econòmica de Ca n’Alemany que hauran de facilitar una mobilitat adequada.