Obre al trànsit el nou pont de la carretera de la Vila
Obre al trànsit el nou pont de la carretera de la Vila
01.07.2016 ca n'alemany, Ciutat
Comparteix

Via lliure cap a la platja. El pont de la carretera de la Vila ja es troba obert al trànsit després de nou mesos d’obres. Des d’aquest matí ja hi poden passar els vehicles privats i l’autobús a la platja, tot i que encara es treballa en les voreres, per la qual cosa no es permet de moment el pas de persones. Les bicicletes que hi vulguin accedir ho hauran de fer també per la calçada fins a la finalització del carril bici.

Amb aquesta obra, promoguda per l’Incasòl i l’Ajuntament de Viladecans i que ha tingut un cost de 3,4 milions d’euros, es duplica la capacitat d’aquesta important via d’entrada i sortida de la ciutat i es continua amb l’urbanització dels entorns de Ca n’Alemany.

Per la seva banda, la Generalitat ha aprofitat per anunciar avui que remodelarà a partir de l’octubre el tram de poc menys d’un quilòmetre que uneix el pont amb el camí de Mar, i que permetrà per fi la connexió completa amb carril bici entre la platja i Viladecans.