Aprendre a fer joies i complements amb material reciclat
Aprendre a fer joies i complements amb material reciclat
11.02.2017 Ciutat
Comparteix

La Susagna porta tota la seva vida reciclant i des de ja fa 5 anys que capitaneja activitats de reutilització. Aquesta vegada l’objectiu és crear joies i complements a partir de material reciclat que ella mateixa proporciona als alumnes. Reflexionem i aprenem junts és el programa de l’Ajuntament en el qual s’engloba l’activitat i aquest cop focalitza la seva atenció en les mares i pares de Viladecans sensibles amb el reciclatge.

Amb les quatre instruccions prèvies que els hi ha donat la Susagna, els assistents comencen a fer volar la seva imaginació per crear els millors complements. Botons, roba, càpsules de cafè, boles, etc. són alguns dels materials protagonistes del taller.

Al llarg de les dues hores que dura el taller els alumnes han pogut crear tota mena de joies per a tota la família. La gran majoria no poden esperar a arribar a casa i ja han estrenat les seves millors creacions fetes a base de material reciclat.