Els veïns decidiran les línies mestres de la futura Rambla Modolell
Els veïns decidiran les línies mestres de la futura Rambla Modolell
15.02.2017 En portada
Comparteix

Primera sessió del procés participatiu per reformar la Rambla Modolell. Veïns i veïnes, associacions, bars i comerços de la zona s’han trobat a l’Ateneu d’Entitats Pablo Picasso per desenvolupar aquest nou projecte urbanístic a partir de les propostes ciutadanes. Amb gairebé dues mil cartes repartides en el barri, l’objectiu és que les diferents veus s’impliquin per treballar conjuntament la mobilitat, les infraestructures i els espais i usos que necessitarà la nova Rambla.

La fase inicial d’aquest procés de participació ciutadana diagnosticarà les necessitats de la Rambla Modolell entre els mesos de març i desembre. Per fer-ho es crearan tres grups de treball on hi quedaran representades diferents sensibilitats. A més, també s’hi podran fer aportacions mitjançant el correu electrònic ramblaparticipa@viladecans.cat i el número de telèfon 93 635 18 00 i l’extensió 8450. Un cop enllestida la diagnosi, serà el moment en què es concretarà el projecte urbanístic.