S’inauguren els dos primers ascensors del barri de Poblat Roca
S’inauguren els dos primers ascensors del barri de Poblat Roca
16.02.2017 En portada
Comparteix

El bloc 40A de l’Avinguda de Gavà ja té en funcionament el seu ascensor. Per tal que quedés integrat en l’edifici s’ha fet una construcció annexa per a una nova escala. Així, l’espai que quedava un cop derruïda l’escala vella s’ha aprofitat per instal·lar-hi l’ascensor. Tot i que es tracta d’una obra complicada, els veïns mantenen dins el mateix bloc l’escala i l’ascensor.Al bloc 6A de l’Avinguda Pau Casals el seu ascensor ja està també a punt d’enllestir-se seguint aquest mateix model. De fet, aquest sistema podria aplicar-se a tots els altres edificis de Poblat Roca. Aquests dos nous ascensors han estat subvencionats mitjançant el Pla de Barris de Ponent amb les aportacions del Consorci Metropolità de l’Habitatge, la Generalitat i l’Ajuntament de Viladecans i se sumen als nou ascensors del barri d’Hispanitat i als dos de Can Batllori del mateix pla.