Els Consells de Districte debaten com dinamitzar l’espai públic
Els Consells de Districte debaten com dinamitzar l’espai públic
17.03.2017 En portada
Comparteix

A partir d’aquesta primavera i fins a la tardor, s’impulsarà un projecte per dinamitzar l’espai públic amb activitats culturals i esportives a l’aire lliure. Amb la voluntat que els veïns i veïnes aportin el coneixement dels seus barris, durant els Consells de districte d’aquesta setmana s’han fet uns tallers que ajudin a perfilar les propostes d’aquest nou projecte. Des de l’Ajuntament de Viladecans es destinaran 100.000 euros per desenvolupar aquestes activitats.

A més, durant els Consells de Districte també s’han presentat les butlletes dels pressupostos participatius. Les votacions ciutadanes comencen aquesta setmana i tots els viladecanencs i viladecanenques rebran la butlleta amb la revista de la ciutat. Per altra banda, també hi ha la possibilitat de votar a través d’internet. Tot i això, cada ciutadà pot votar només mitjançant un sistema, o la butlleta o a internet. Les votacions estaran obertes fins el proper 4 d’abril.