Ajuntaments del Baix es reuneixen per reprendre el ‘Metro del Delta’
Ajuntaments del Baix es reuneixen per reprendre el ‘Metro del Delta’
11.04.2017 En portada
Comparteix

Impulsar una mobilitat i un transport públic eficient i sostenible. Aquest ha estat l’objectiu de la reunió a Viladecans entre representants polítics de municipis del Delta. Per aconseguir-ho, des d’aquests Ajuntaments, consideren clau el ‘Metro del Delta’. Aquesta nova línia ferroviària uniria Cornellà i Castelledefels pel centre dels municipis i donaria servei a 250.000 persones. Tot i formar part del Pla Director d’Infraestructures de Catalunya pel 2020, aquest projecte està aturat des de l’any 2010.

Els Ajuntaments també han acordat tallar el trànsit en diferents trams de la carretera C-245 de manera conjunta el proper 24 de setembre amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. A més, durant la reunió, també s’ha decidit estudiar la posada en marxa d’un servei públic de bicicletes compartides com el Bicing de Barcelona entre Sant Boi, Viladecans, Gavà i Castelldefels.