El futur de la innovació i la indústria es debat a Viladecans amb l’IND+I
El futur de la innovació i la indústria es debat a Viladecans amb l’IND+I
27.04.2017 En portada
Comparteix

La trobada anual sobre indústria i innovació IND+I reuneix gairebé a 200 persones en la seva 2a edició. Tendències, vida artificial, Internet de les coses o política industrial són alguns dels temes tractats a les seves ponències.

Una de les parts més esperades de la jornada ha estat la intervenció de la reconeguda economista  Mariana Mazzucato que ha parlat sobre la innovació orientada a missions i a més ha participat en un col·loqui amb experts de l’administració pública, empresa i societat digital.

A més de les conferències l’IND+I 2017 ha inclòs espai per parlar de llibres de tendències, networking i relaxació.