El Ple dóna per finalitzada la comissió especial per les contractacions d’Inipro
El Ple dóna per finalitzada la comissió especial per les contractacions d’Inipro
28.04.2017 Ple Municipal
Comparteix

El Ple Municipal d’abril es va presentar carregat de punts i va començar amb un minut de silenci per les víctimes de violència masclista.

L’ordre del dia també va incloure entre els primers punts la presa de possessió d’Encarna García com a regidora d’ICV-EUiA.

El punt més debatut del Ple va arribar en donar per finalitzada la comissió especial d’estudi sobre la contractació del grup Inipro. En aquest sentit, els grups municipals i els regidors no adscrits van presentar les seves conclusions.

En aquesta sessió d’abril el Ple també va subscriure la declaració ‘Sevilla: el compromís de les ciutats per l’economia circular’ i va assumir els pronuciaments i compromisos que suposa. I, a més, es va aprovar definitivament l’ordenaça reguladora del mercat setmanal.

D’altra banda, es va fer una declaració institucional per la millora del finançament a les escoles bressol i es va aprovar una moció de l’equip de govern i ERC per a la millora de la informació i participació ciutadana en els processos urbanístics i els relacionats amb les obres municipals.

Al torn de control i fiscalització plenària es van presentar dues mocions i totes dues van aconseguir prosperar. Una d’ERC per a la creació d’un carnet jove local transaccionada amb l’equip de govern i una altra de Guanyem per donar suport a la plataforma de víctimes de l’Alvia.