Els centres educatius es bolquen en la Diada de Sant Jordi
Els centres educatius es bolquen en la Diada de Sant Jordi
21.04.2017 En portada
Comparteix

Sant Jordi és la Diada que reivindica la cultura i l’amor a través dels llibres i les roses. A les escoles i instituts de Viladecans Sant Jordi hi és ben present amb multitud d’actes i activitats.

Els alumnes de l’Institut de Sales, per exemple, s’han organitzat per llegir poemes de Federico García Lorca. I és que durant tot l’any, en aquest institut, hi ha iniciatives que fomenten la lectura. Sant Jordi també té un caràcter especial a l’Institut Josep Mestres i Busquets. Aquesta festa al carrer ha estat impulsada pel grup d’acció cultural d’aquest institut. Amb dos representants de cada classe, aquest grup ha estat preparant els actes durant dos mesos.

Aquestes activitats són l’avantsala d’un cap de setmana amb uns carrers ben vius a Viladecans. El 1995 la UNESCO va declarar el 23 d’abril Dia Internacional del Llibre expandint-se la incidència de Sant Jordi més enllà de les terres catalanes.