Condicions d’ús

Condicions generals d’accés i ús al lloc web ViladecansTv.Tv

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.5/es/deed.ca

L’usuari es compromet a utilitzar el Portal i els serveis de conformitat amb la llei, aquestes condicions d’ús i les normes de conducta d’aguns serveis, com també la moral i l’ordre públic.

L’usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels serveis amb fins il•lícits o prohibits en aquestes condicions generals o que de qualsevol manera puguin lesionar els continguts emmagatzemats en els equips de l’empresa, dels usuaris o de qualsevol usuari d’internet.

Les normes que seran d’utilització respecte dels continguts d’aquesta web seran els recollits en la llicència Creative Commons http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.5/es/deed.ca

Exempció de responsabilitats

La Fundació Ciutat de Viladecans no es responsabilitza dels eventuals errors tipogràfics, formals o numèrics que pugui contenir el portal, ni de l’exactitud de la informació continguda en ell.

Exempció de responsabilitats per funcionament del lloc web.

La Fundació Ciutat de Viladecans no garanteix que no hi pugui haver interrupcions o errors en l’accés al Portal o al seu contingut, ni que aquest sigui actualitzat. La Fundació Ciutat de Viladecans farà tot el que calgui per corregir els errors, restablir les comunicacions i actualitzar-ne els continguts, sempre que sigui possible i que les tasques no siguin de difícil execució, tan aviat com tingui notícia dels errors, de les desconnexions o de la falta d’actualització en els continguts.

La Fundació Ciutat de Viladecans no serà en cap cas responsable per les avaries, errades de subministrament o problemes de connexió a la xarxa per part del proveïdor de serveis d’internet que hagi escollit l’usuari.

Tant l’accés al Portal com l’ús no consentit que es pugui fer de la informació que conté és responsabilitat només de l’usuari. La Fundació Ciutat de Viladecans no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que es pugui derivar d’aquest accés o ús.

Modificacions

Amb la finalitat de millorar les prestacions del Portal, la Fundació Ciutat de Viladecans es reserva el dret, en qualsevol moment, i sense prèvia notificació a l’usuari, a modificar, ampliar, suspendre temporalment la presentació, configuració, especificacions tècniques i serveis del portal, de forma unilateral.

Així mateix es reserva el dret a modificar en qualsevol moment les presents condicions d’ús així com qualsevol altre de les condicions particulars.